vineri, 23 martie 2012

Carti pentru copii

Publicat de Roxana la 3/23/2012 06:15:00 p.m.
Cred ca toti parintii stiu cat de important e sa le citim copiilor. Sunt studii facute care demonstreaza ca cititul copiilor, de la varste fragede, ajuta copilul sa-si dezvolte vocabularul si abilitatile cognitive. I se dezvolta pasiunea pentru carti, iar asta il va ajuta mai tarziu la scoala.
Unele studii indica faptul ca acei copii care au invatat sa citeasca abia in clasa intai, intampina dificultati de invatare, atat in scolile primare cat si mai tarziu.
Cititul dezvolta inteligenta emotionala, copilul se familiarizeaza cu emotiile traite de personajele din poveste.
Noi iubim cartile, citim in fiecare zi.
Ieri ne-au venit cartile de la Editura Cartea Copiilor. Aceste carti le-am vazut la Raluca.
E vorba de Pozna lui Jackie, Scoala ursilor si Ghici cat de mult te iubesc, in plus am primit gratis cartea Miffy, la orice comanda, se ofera aceasta carte cadou.
Pozna lui Jackie  si Scoala ursilor sunt la promotie, 8 lei cartea, un pret foarte bun.
Cartile sunt educative si frumos scrise, pot sa va zic ca ne plac tare,tare mult.





6 comentarii:

  1. cartile sunt foarte frumoase;legat de David si surioara lui (imi aduc aminte ca spuneai la un moment dat ca e un pic gelos pe surioara lui), sa stii ca pe site-ul oficial
    http://www.miffy.com/
    este o carte frumoasa "Miffy and the new baby"

    Cartile cu Jackie sunt frumoase si simple,fara sa ai mari asteptari de la ele, le poti folosi sa invete sa numere, sa cauti morala povestilor, sa afle despre ingredientele folosite la placinta/materiile de la scoala.....
    http://bears-school.com/english/index.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt carti simple, potrivite pentru varste micute. Imi plac ca sunt distractive si cu morala.
    Multumesc pentru recomandare, voi intra sa vad cartea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Care-i morala cartilor cu ursuleti? Ca eu le-am citit pana le-am invatat pe de rost, dar morala tot n-am gasit...Miffy ne place si noua, desi eu sunt un pic cam nedumerita de iepurasul care nu are gura si nu-si arata emotiile. Dar poate ca supra-analizez totul :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Laura, "pozna lui jackie" mi se pare reala, actuala, poate si pentru ca am un nazdravan care face orice sa atraga atentia asupra lui :)
    Totusi, Jackie isi recunoaste greseala si incearca s-o repare.Spre final, se poate remarca prietenia si solidaritatea ursuletilor.
    Asa cum zicea si piticidarvoinici, sunt carti simple,fara prea mari asteptari,dar sunt haioase usor de citit si urmarit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe asta cu prietenia si solidaritatea o pricep, insa nu mi se pare ca Jackie invata ceva din isprava ei - de fiecare data Jackie face poznele si ursuletii o salveaza de la necaz. Ea e singura care nu munceste, ba mai mult, le mai pune si bete in roate celorlalti. Iar Scoala ursilor e si mai rea - toti acei copii care se trezesc cu noaptea in cap, invata singuri, isi fac mancare singuri, fac curat singuri (cu solutii de curatat toxice, apropo) si apoi plang seara si nu e niciun adult sa-i aline. Pare un orfelinat, mai degraba. Pe mine ma trec fiorii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca sunt singuri am remarcat si eu si mi s-a parut ciudat.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez