marți, 17 aprilie 2012

Iubim Planeta Albastra

Publicat de Roxana la 4/17/2012 09:10:00 p.m.
Stiti ca pe 22 aprilie se sarbatoreste Ziua Pamantului?

Luckyrock a venit cu o idee grozava, sa facem o colectie de linkuri numita "iubim Planeta Albastra!"
Puteti pune linkuri cu orice are legatura cu aceste eveniment: idei de reciclare, activitati pe aceasta tema, crafturi. Daca nu aveti blog dar vreti sa participati va dau posibilitatea sa scrieti un Guest Post.

Copiii invata prin imitatie, deci cel mai bun exemplu e atitudinea noastra, a parintilor. Haideti sa le aratam copiilor care atitudine e cea corecta. In timp, copilasii isi vor da seama ca respectand planeta, se respecta pe ei si astfel poate vom avea o lume mai civilizata si o planeta mai curata.

Ii putem invata doua cuvinte: RECICLEAZA si REUTILIZEAZA.

Ca sa puneti linkuri:
- apasa butonul Add your link.
- la URL scrie linkul postarii tale.
- la Name scrie titlul postarii sau o scurta descriere [4-5 cuvinte].
- la Email scrie adresa ta de mail.

 Colectia se va inchide automat in data de 30 aprilie 2012.

Daca cineva este interesat sa gazduiasca aceasta colectie de linkuri, poate sa acceseze codul potrivit blogului sau apasand pe linkul de sub colectie [get the InLinkz code].


2 comentarii:

  1. Buna!am vazut ca participi si tu la Iubim planeta albastra...vreau sa te intreb ceva...nu reusesc sa pun la mine pe blog butonul pentru links in collection,tu cum ai facut?ai copiat link-ul si l-ai pus sub ce ai scris tu ultimul rand? adica Multumim pentru participare si apoi ai copiat link-ul??eu nu reusesc daca fac asa nu se vede nimic,si nu stiu unde gresesc...Dupa ce citesti poti sterge comentul...Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anca,dai editare html,apoi copiezi primul cod si scrii textul dupa primul rand. Daca nu te descurci trimite-mi un mail pe adresa din contact si iti trimit pasii

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez