vineri, 6 aprilie 2012

Pictam zgomotos

Publicat de Roxana la 4/06/2012 11:49:00 a.m.
In timp ce-i faceam fetitei o jucarie zornaitoare, mi-a venit o idee de joc pentru David, ca tot imi zicea ca vrea si el sa se joace cu zornaitoarea. I-am zis ca lui ii fac ceva mai interesant si adaptat varstei lui, doar asa am putut sa-l conving sa-i lase jucaria Nataliei.

Deci, jucaria lui David zornaie si picteaza, in acelasi timp. Interesant, asa-i?

Materiale necesare:
- un borcan cu capac
- o foaie alba
- fasole
- guase


Cum am procedat:
Am pus hartia in borcan, apoi am colorat fasolele,bagandu-le in culoare, cate o boaba pentru fiecare culoare. Puteti folosi ce culori vreti.
Am pus capacul si a inceput distractia. David a scuturat borcanul, l-a intors pe toate partile. Cand s-a plictisit, am scos "opera de arta".





E o modalitate usoara de a picta fara mizerie. Puteti folosi diferite obiecte, mai mari si mai mici. Asa iese mai interesant desenul. Mai recomand sa aveti un borcan mai mare. Eu m-am limitat doar la fasole pentru ca nu am avut altceva la indemana si David era nerabdator sa aiba si el o jucarie ca a surioarei.

5 comentarii:

  1. Foarte interesant! O sa incercam si noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce interesanta "jucarie"! imi place ideea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. totusi, cred ca trebuie scoasa repede foaia, ca sa nu se amestece prea tare culorile si sa capete totul o tenta maro sau gri.
    dar e interesanta tehnica. si e altceva.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. secretul e sa folosesti culori putine si fara negru,maro. a doua foaie e asa inchisa la culoare pentru ca am pus negru.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez