luni, 25 iunie 2012

Confectioneaza-ti jucarii!

Publicat de Roxana la 6/25/2012 03:21:00 p.m.
Este titlul unei carti ce mi-a atras imediat atentia cand am vazut-o pe raftul din librarie.



Foarte rar ajung la librarie, un motiv ar fi ca nu am una in proximitatea casei, deci mai simplu pentru mine e sa cumpar cartile online, astfel beneficiez si de reduceri.
Un dezavantaj la cumparaturile virtuale e faptul ca nu poti pune mana pe carte, nu o poti studia, trebuie sa te multumesti cu descrierea oferita de editura si de o simpla poza ce prezinta doar coperta. Din aceste motive, de multe ori am renuntat la a cumpara unele carti pentru ca nu am stiut pe ce dau banii. Una dintre ele a fost si aceasta: Confectioneza-ti jucarii! de la editura Aramis.
In librarie am putut sa o deschid, sa o studiez, astfel am vazut ca merita s-o cumpar. E o carte jucarie perfecta pentru jocul imaginativ (pretend play -joaca de-a ceva). Stimuleaza imaginatia si ajuta copilul sa inteleaga lumea din jur.

Cartea are doua machete: un tractor si o masina de pompieri. Fiecare macheta vine insotita de un decor si alte obiecte pentru alcatuirea unei scenete.
Pentru asamblarea jucariilor nu este nevoie de lipici, nici de foarfeca.


Din aceasi serie mai gasiti: Vapor si Locomotiva si Excavator si Autobasculanta.
Cartea costa 8.40 lei si o puteti cumpara de aici




6 comentarii:

  1. ce ma bucur ca ai scris despre cartea asta! dac-ai sti de cate ori m-am uitat la ea, am vrut sa o comand, dar am renuntat, tot asa, fiindca nu puteam sa vad concret despre ce este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim pentru prezentare....si eu ma bucur ca ai prezentat carticica....stiam in mare despre ce e vorba, am luat ceva de genul acesta de la ed. girasol....dar chiar doream sa o vad pe cea cu masina de pompieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum este cartonul...e destul de rezistent? ma gandesc ca vor ajunge si in manutele lui A. ...:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am vrut sa scriu in prezentare si de carton dar nu am mai facut-o pentru ca nu stiam cu ce sa fac comparatia. Din punctul nostru de vedere e rezistent, acum depinde de copil. Daca stii trenuletul TT, masina de pompieri mi se pare un pic mai rezistenta.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez