miercuri, 23 ianuarie 2013

Concurs Famous Kids

Publicat de Roxana la 1/23/2013 12:19:00 p.m.
De concursul organizat de Sabina, pe pagina de Facebook Invat acasa, am aflat inca de cand a facut anuntul. In fiecare zi imi propuneam sa scriu postarea, dar din lipsa de timp, am tot amanat.

Azi a venit timpul sa raspund si eu provocarii, motivata fiind de implicarea mamicilor, care la initiativa Antoanetei (piticidarvoinici), s-au hotarat ca premiul castigat sa ajunga la Centrul de Recuperare din Piatra Neamt, unde Raluca face kinetoterapie cu fetita ei. Acest Centru are mare nevoie de materiale, aici puteti citi mai multe detalii.

Regula concursului este aceasta: trebuie sa ne alegem de pe site-ul www.famouskids.ro un joc sau o jucarie educativa care ne inspira. Sa scriem o postare pe blog, in care sa povestim cat mai multe modalitati in care o putem folosi, in activitatile aducative. Prin tragere la sorti, pe 25 ianuarie, doua dintre bloguri vor primi cate un voucher a cate 40 de lei.

Pe site sunt o multime de jucarii interesante, la preturi foarte bune. E destul de greu sa aleg doar una.
Pentru copilasii de la centru, cred ca foarte buna ar fi Ferma muzicala.
E o jucarie de tip cauza-efect, are elemente ce trebuie impinse, rotite, balansate. Are si o carte interactiva, cu multe melodii vesele si efecte luminoase.

Aceasta jucarie atrage privirea copiilor, fiind foarte frumos colorata. E o jucarie perfecta pentru dezvoltarea motricitatii fine si stimularea simturilor.

Si pentru ca nu pot sa ma abtin, va mai recomand o jucarie, ce noi o avem deja, care a prins tare bine, chiar si acum, dupa multe luni de joaca zilnica, inca se mai bucura de succes.

Acest carucior pentru cumparaturi, excelent pentru jocurile de tip pretend play. Are extrem de multe accesorii - legume, fructe, cutii, sticlute, dulciuri, etc. E suficient de mare si solid.
Ne-am jucat de-a magazinul, am gatit, am plimbat jucariile :)


Tot cu ajutorul acestui carucior, Fetita cu Fundite a invatat sa mearga singura. L-a folosit pe post de premergator :)

Multumim Sabina pentru concurs si felicitari mamicilor care au raspuns provocarii lansate de Antoaneta!

Daca doriti sa postati activitatile ce le faceti cu copilasii vostri, sau sa gasiti inspiratie de la alte mamici, intrati pe grupul creat de Sabina, pe facebook, Invat acasa.




3 comentarii:

  1. Multumesc, Roxana, pentru implicare- am citit cu mare drag recomandarile tale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, Raluca! Daca vom castiga, vin la tine, sa iti cer parerea, tu stii cel mai bine care jucarie ar fi cea mai potrivita pentru centru.
      Pupici!

      Ștergere
  2. Buna! Si taticii iubesc copiii, uite ce am facut eu pentru piciul meu
    http://www.youtube.com/watch?v=Zw0gsOd_y1c

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez