marți, 5 februarie 2013

Camera de zi - casuta papusi

Publicat de Roxana la 2/05/2013 01:50:00 p.m.
Cu aceasta camera am terminat de mobilat si amenajat o parte din duplex. E partea lui David, casuta fetitei va mai astepta putin, sa mai creasca, inca e micuta si stricacioasa (vorba lui David)

Eu ii dau dreptate lui David, ca fetita strica tot, insa are o scuza, e inca micuta si prea curioasa.
In  camera aceasta, in plan era schitat si un semineu, dar  acesta a ajuns in manutele si gurita fetitei si uite asa am ramas fara semineu.

Pana la urma ne-am descurcat si fara el, le-am pus papusilor un televizor mare si o canapea confortabila. Cand vor fi gata cartile (acum sunt la tipar), vom umple si biblioteca. Oricum, nu pot citi seara ca nu au lumina in casuta, speram ca saptamana viitoare sa rezolvam si acest mic inconvenient.


Si pentru aceasta camera am apelat la cutiile si obiectele ce pot fi refolosite sau reciclate.

Canapeaua
Pentru canapea am refolosit o bucata de protectie, in care a fost ambalat laptopul, cand l-am cumparat. Nu stiu exact cum se numeste, cu structura unui burete, ceva mai tare, nu e polistiren.
L-am taiat si asamblat formand o canapea.  Pentru husa am folosit finet alb. Pentru a evita formarea cutelor, am imbracat fiecare piesa, din canapea, individual, apoi le-am lipit.


Masuta
Am facut-o dintr-un capac de plastic negru, de la un borcan cu mustar si un capac de la un after-shave. Le-am lipit impreuna si gata masuta, eleganta, frumoasa si foarte simplu de facut!


Biblioteca
V-am spus cat de bune sunt cutiile de la pizza? Nu la gust, desigur, ci la construirea mobilierului pentru casuta papusilor. Se lucreaza extrem de usor cu el, e rezistent, chiar daca e subtire si e alb, deci nu trebuie neaparat vopsit.
Din pacate,pentru bibilioteca nu am poze cu executia, voi reveni cu detaliile alta data.
Televizorul l-am scos la imprimanta si l-am lipit.

Pernutele
Le-am facut dintr-un material ramas dupa ce am scurtat o pereche de pantaloni sotului meu. Le-am umplut cu vata.

Covorasul
E tot din acelasi material ca si pernutele.


Floarea de pe masuta e floare naturala uscata, iar vaza e din plastilina.

Tapetul si parchetul sunt scoase la imprimanta si lipite.





8 comentarii:

  1. Arata super! Felicitari!
    Mi-ar fi placut si mie una, cred ca mi-ar placea si acum. Am doi baieti asa ca ne ocupam cu parcari :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Stii ce mult se joaca baietelul meu cu casuta? Eu cred ca la varste mici e bine sa nu facem diferenta intre sexe, cred ca e bine sa-i expunem in mod egal la toate activitatile :) In casuta nu trebuie sa stea neaparat Barbie, poate sta si Ken, nu-i asa? :))

      Ștergere
  2. Foarte frumos! Și noi am făcut căsuța păpușilor dar are o singură cameră și încape și bebe și eu în ea :))) e varianta mare. Încă nu am postat-o pentru că nu am aparatul foto încă! :) Îmi place tare mult atenția voastră la detalii! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Roxana, te felicit pentru perseverenta, pentru puterea de a duce totul la bun sfarsit - imi imaginez ce munca titanica ai depus, deci ai tot respectul meu!
    Detaliile fac muzica, asta e motto-ul meu, iar la tine detaliile sunt absolut ravasitoare: mi-nu-nat!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. E grozava casuta vostra! Fiecare camera arata minunat. Te admir pentru rbdarea cu care ai realizat fiecare detaliu. Sa folositi sanatosi casuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Roxana, atat de mult imi place cu ti-a iesit incat ma simt indemnata sa aduc modificari casutei noastre si sa-i pun tapet macar pe cate un perete :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am sa încerc si eu ,pare,cred ca e tare

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez