vineri, 20 decembrie 2013

Mos Craciunul meu...Exista?!

Publicat de Roxana la 12/20/2013 09:41:00 a.m.
O intrebare de care nu vom scapa, cu siguranta, cand in sufletelul copiilor nostri va incolti indoiala. Oare cum le putem raspunde astfel incat magia adusa de acest Personaj sa nu dispara si increderea copiilor in noi sa nu fie zdruncinata? Buna intrebare, nu-i asa?

Vreau sa va arat o carte ce ne poate ajuta sa deschidem acest subiect cu copiii nostri.


Mos Craciunul meu...Exista?!  Scrisa de o mamica, Nicoleta Calomfirescu, cardiolog de profesie, si ilustrata atat de frumos de fiica sa, Maria, de doar 9 anisori, aparuta la Editura Anima.

Titlul e si o intrebare, dar si o afirmatie, depinde de fiecare ce doreste sa aleaga. Povestea din carte poate fi povestea fiecaruia, inspirata fiind din viata reala.


 Fetita ochioasa si frumusica foc din poveste are o mare dilema, exista sau nu Mos Craciun?


Daca exista, atunci ar fi "foarte, foarte, foarte batran...poate cel mai vechi locuitor de pe planeta"
Daca nu exista, "ar insemna ca in curand, poate chiar anul viitor, nu va mai avea cadouri sub brad! Pfff, e un risc cam mare!"

Un vis sau poate o "calatorie magica" o ajuta pe fetita de 9 anisori sa gaseasca raspunsul la cea mai veche intrebare, poate la fel de veche ca si Mos Craciun:

"....Mos Craciun exista...e pretutindeni! El se naste in sufletul oricarui copil si traieste acolo chiar daca el devine adult, atata timp cat Mosul ne daruieste bucurie si noi ii daruim viata!"



Cartea e scrisa cu umor, textul curge usor iar ilustratiile sunt tare frumoase. Ideea de a face echipa, mama si fiica, pentru realizarea acestei carti, mi se pare fantastica! Stiu, din experienta, cat suflet pot pune copilasii in proiectele realizate de ei, de aceea consider ca aceasta carte e o comoara si un bun exemplu pentru toti parintii.


Daca doriti, cartea o puteti cumpara de aici10% din fondurile stranse din vanzarea cartii vor contribui la dezvoltarea site-ului www.cardioconsult.ro, pentru pacientii cu afectiuni cardiovasculare, certificat pentru corectitudinea informatiilor oferite.



2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez