marți, 1 iulie 2014

La multi ani, baietelul meu drag!

Publicat de Roxana la 7/01/2014 08:24:00 p.m.
Te vad cum cresti si in inima mea imi doresc sa opresc timpul. Sunt tot mai constienta ca aceste momente nu le voi mai intalni decat daca le voi strange bine in sufletul meu, ca peste ani, atunci cand voi fi singura si voi inchide ochii sa le pot retrai.

Azi implinesti 5 ani. De ziua ta ti-ai dorit enorm un tort decorat cu "stalpi de bec", asa cum le zici tu :) M-ai rugat sa-ti fac stalpi care sa lumineze, sa te poti juca cu ei. Ti-am vazut fericirea in ochisori atunci cand ai pus manuta pe ei. M-ai pus sa-ti promit ca anul urmator iti voi face tot un tort cu stalpi.


Esti un baietel special, cu un suflet mai mare decat tine. Stii sa obtii intotdeauna ce vrei, uneori nu ti-e usor, dar cumva reusesti sa ne pacalesti intr-un mod foarte inteligent sa facem asa cum iti doresti. Asta inseamna ca esti foarte ambitios, dar si foarte incapatanat. Iubesti animalele si ai grija de ele ( in primavara ai salvat toti melcii din gradina, la fel ai procedat si cu ramele).

Ai ramas devotat prietenilor tai dragi: EE si UU, cu care dormi noaptea.
Iti place sa mergi cu bicicleta, sa pictezi, sa asculti povesti, sa construiesti, sa ne jucam impreuna de-a cumparaturile ( esti foarte atent la detalii ).

Ai invatat sa desparti cuvintele in silabe si iti place sa ne jucam asa, eu sa-ti caut cuvinte grele si tu sa le desparti in silabe. Reusesti mereu sa raspunzi corect :)
Iti place matematica, faci adunari si scaderi in minte, uneori chiar si inmultiri simple.
Pasiunea ta pentru curentul electric te-a ajutat sa acumulezi mai multe informatii decat stiu unii studenti  de la electronica ( tata a zis asta, in baza experientelor avute ca interviator).

Baietelul meu scump, de ziua ta, iti doresc sa fii sanatos, mereu vesel si sa fii inconjurat doar de oameni buni. 
LA MULTI ANI!!







4 comentarii:

  1. La Multi Ani, baietel special, cu un suflet care lumineaza peste tot in jur.
    fie ca aceasta lumina sa ii dea putere mamei tale, pentru atunci cand inchide ochii si isi aminteste, sa zambeasca si sa simta dragostea ta <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez