marți, 16 decembrie 2014

Sticle decorate

Publicat de Roxana la 12/16/2014 10:19:00 a.m.
Am luat trei sticle ( de preferat cele inchise la culoare), cate una pentru fiecare, le-am spalat, le-am uscat si apoi le-am pictat. Fiecare cu talentul lui :)


Ne place tare mult rezultatul, iar daca mai punem si o instalatie in interior arata foarte frumos.
Simplu, de efect si mai ales verde ( sunt sticle reciclate/ reutilizate ).

Sursa

Later edit:

Cum nu am dat detaliile tehnice si am fost intrebata, revin acum sa va zic cateva ponturi.

1. Sticlele le-am vopsit cu guase, la fel de bine puteti folosi tempera sau acrilice. Nu recomand acuarelele pentru ca nu sunt suficient de concentrate, dupa uscare nu acopera zona pictata.

2. Nu folositi apa, decat ca sa spalati pensula ( daca reveniti cu alta culoare, uscati pensula cu un servetel). Daca folositi o pensula umeda se va transfera o pelicula de apa pe sticla care va impiedica culoarea sa adere.

3. Pentru a crea fulgii de nea (ninsoarea) va recomand sa folositi un betisor de ureche. Cu el aplicati puncte pe sticla mult mai usor si precis decat cu o pensula, deci le va fi mai usor copiilor sa lucreze ingrijit.

4. Lasati sa se usuce stratul de vopsea inainte de a aplica alta culoare. Daca primul strat nu e uscat, culorile se vor combina. De ex. faceti omul de zapada cu alb, lasati sa se usuce si apoi il decorati cu nasturei, fular,etc.

5. Daca ati gresit, nu e problema, cu un servetel remediati imediat problema. Daca s-a uscat culoarea folositi un servetel umed.

Have fun!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez