joi, 9 aprilie 2015

Mami si bebe - concurs Fares

Publicat de Roxana la 4/09/2015 10:01:00 a.m.

Eu am copilarit la tara, am baut apa rece de izvor, m-am jucat in ploaie, iarna mergeam la sanius si stateam cu orele pe partie, iar cand ajungeam acasa hainele imi erau ca tabla. Mancam orice imi punea mama in farfurie ( mai putin mancarea de urzici - nu-mi placea textura ). Abia asteptam sa cada floarea din copaci sa mananc mere, prune, caise. Imi amintesc ca mama ma certa ca nu lasam fructele sa creasca - si erau acreeee, dar tare bune.

Eram toata ziua afara, alergam, inventam tot felul de jocuri impreuna cu sora mea, jucarii nu prea aveam, dar nici nu simteam nevoia deoarece curtea era cat priveam cu ochii, fara limite. Peste drum de casa aveam livada cu mere, unde crengile copacilor le foloseam pe post de barna, de care ne agatam toata ziua. Mama  ne tot certa, dar cine o baga in seama :) Pana intr-o zi cand sora mea si-a rupt mana.

Nu-mi amintesc sa fi fost bolnava. E destul de evident faptul ca lucram intens la dezvolarea imunitatii :)

Cand am devenit parinte, am incercat sa nu-i cocolosesc prea mult pe copii. I-am lasat sa-si dezvolte imunitatea, nu i-am ferit de ploaie, de zapada, de frig, de baut rece, de mancat inghetata - inclusiv iarna :) Anul trecut, prin martie, ne-am mutat la casa. Copiii au fost mereu afara, indiferent de vreme. La inceput au tot racit, dar nu raceli urate, care sa aiba nevoie de tratamente alopate. Am folosit cu succes siropuri naturale din plante. Am incercat mereu sa ne tinem departe de antibiotice si in mare am reusit. In 6 ani, David a luat doar o data antibiotic, iar Natalia de doua ori. 

Amandoi frecventeaza gradinita, deci intra in contact cu multi virusi. Inevitabil aduc si acasa, insa fac forme usoare - secretii si tuse, foarte rar febra si niciodata rosu in gat sau puroi.
Incerc sa le cresc imunitatea si prin alimentatie, mancam cat mai sanatos, multe legume si fructe.

Cum va ziceam, cand suntem raciti apelam cu incredere la ceaiuri si siropuri din plante. La noi functioneaza mereu. In materie de ceaiuri si siropuri, de multi ani folosim gama Fares.

Cand am primit propunerea din partea Fares de a organiza un concurs, m-am bucurat pentru ca e un brand in care eu am incredere si pe care il pot recomanda cu drag.

Fares a lansat de curand "Mami si bebe" singura gama de produse naturale cu actiune blanda dar eficienta, din plante alese cu grija, astfel incat sa fie potrivite pentru bebelusi, copii mici, femei insarcinate si mamici care alapteaza. 

Au fost lansate 5 produse noi:



fitofebril-r34
babycam-D104


biosept-a18


biosept-a19


emetofit-D99

Fares va invita la concurs, puteti castiga un set ce contine cele 5 produse noi din gama "Mama si bebe".
Vor fi 4 castigatori alesi cu Random.

Ca sa intrati in concurs mi-ar placea sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti ce faceti voi pentru a-i ajuta pe copii sa-si creasca imunitatea.

Concursul incepe azi - 9 aprilie si se termina  vineri 17 aprilie, cand voi anunta cei 4 castigatori.

Succes!






10 comentarii:

  1. Pentru a creste imunitatea copiilor noi ne-am mutat la tara, ca sa poata sta cat mai mult afara, la aer curat si sa manance alimente sanatoase, de la noi din curte. Incerc sa nu-i cocolosesc, nu-i imbrac gros, in casa pastram o temperatura considerata cam scazuta de majoritatea celor care au venit la noi in vizita. De cand am facut schimbarea asta au racit considerabil mai putin, si doar raceli minore, fara febra sau tuse care nu se mai termina, doar le curge nasul, sau ii doare in gat. De antibiotic n-a mai fost nevoie de ani de zile, problemele de mai sus le rezolvam doar cu aerosoli si vitamina C, daca nu le trece asa, fara niciun tratament

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am mare incredere in Fares pt starile acute. Am folosit d ela ei Biosept. Multumim pt concurs! Pt imunitatea celor doi copii folosesc formula homeopata 17 si vitamina C, ocazional. Si 2 portii de fructe pe zi la fiecare si o salata comuna. In rest, am renuntat la orice tratament profilactic, mi se pare un fel de efect placebo. Sanatate! Camelia D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi folosim produse Fares pt aproape orice probleme de sanatate, sunt din judetul nostru, Hunedoara, iar pt imunitate, vitamina C, dar si multe ceaiuri din plante. Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am o fetita de un an jumate, inca nu e in colectivitate asa ca nu am avut probleme mari. Incerc sa nu umblu la imunitate cu medicamente, nici macar homeopate. Fructe crude, catina, afine, merisoare...cam atat deocamdata. Si fara fes in cap cand nu e cazul :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fructe, legume, vitamina C, miere de albina, catina. Cam astea sunt remediile folosite de noi pentru imunitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Cati acid folinic si colostrum, pentru ceilalti vitamine, fructe, ceaiuri, aer liber :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Fructe,miere,ceaiuri...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ulei de catina, tinctura de propolis, miere, cat mai putin zahar in alimente, cat mai multe fructe si legume crude. Stat afara, la tara.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am o fetita care implineste pe 25 aprilie trei ani! De un an de zile merge la cresa si de atunci au inceput si problemele de sanatate...raceste, nu foarte frecvent,nu in forme grave, dar suficient ca disconfortul sa ia locul linistii si calmului: nas infundat, tuse iritativa, iar cand ajungem la febra, medicul recomanda imediat antibiotic...ca sa ii sporesc imunitataea, i-am dat preparate naturale, cu Echinacea si alte plante, propolis, miere de mana...dar nu pot sa spun ca am avut un rezultat garantat. Sunt de parere ca imunitatea se dezvolta si odata cu varsta si prin "contactul" cu bacterii si virusi, in urma caruia se dezvolta anticorpii. Nu am avut sansa pana acum sa incercam produsele acestei game noi de la Fares, asa ca particip cu drag la concurs, pentru fiica mea-Olivia. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imunizarea copilasilor este un subiect care ma intereseaza,incerc sa gasesc metode cat mai eficiente pt a face fata oricărei situatii.Folosesc ceaiuri si siropuri pentru prevenire,energizant din miere,polen,propoli si catina,iar in caz de răceala apelez la terapia bowen care s-a dovedit a fi foarte eficienta.Mâncarea ne străduim să fie cat mai ecologică,dar si un stil de viata echilibrat sunt reteta succesului.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez