joi, 7 mai 2015

Tablite pentru scris corect litere si cifre - Castigatorul concursului

Publicat de Roxana la 5/07/2015 09:39:00 a.m.
Inainte de a afla cine e castigatorul, as vrea sa fac o precizare. Au fost persoane care s-au inscris la concurs lasand comentariu pe linkurile distribuite pe diverse grupuri de pe Fb. Din pacate, nu voi putea sa le iau in considerare, regula acestui concurs a fost ca inscrierea sa se faca la postarea de pe blog. Motivul pentru care am luat aceasta decizie e de garantare a inscrierii. Nu am timp, si de multe ori nici Fb nu ma ajuta, sa tin evidenta postarilor pe Fb, se poate intampla sa-mi scape unele comentarii si nu-mi doresc sa apara neintelegi din acest motiv. Regula e simpla si valabila pentru toate concursurile organizate pe blogul meu: inscrierea se face doar prin comentariu la postarea respectiva. Comentariile pot fi lasate de oricine, nu e nevoie de inregistrare, se pot posta ca si anonim, dar ca sa fie valabil va recomand sa lasati un nume in comentariu. Multumesc pentru intelegere.

Acum putem trece mai departe si afla castigatorul, deci tablitele pentru deprinderea corecta a scrisului, oferite de Famous Kids merg la:

Felicitari, Valentin Calin! Pentru a va revendica premiul va rog sa imi lasati un comentariu la aceasta postare ( nu va fi vizibil ) cu datele personale: adresa, nume complet, numar de telefon. Am nevoie de aceste date ca sa va pot trimite premiul.

Va multumesc tuturor pentru participare si stati pe aproape, urmeaza si alte concursuri.

Multumesc Famous Kids pentru aceste tablite minunate. Ne vom intoarce cu drag in magazin, deja am pus pe lista cateva jucarii educative ce ne-ar fi de mare folos, ca de ex. aceasta socotisoare ( ne-ar ajuta sa nu ne mai chinuim cu cele de 2 lei, din plastic, care s-au desfacut inca de la prima utilizare), iar acest corp uman  il vom folosi la lectiile de anatomie.


2 comentarii:

  1. Premiul a fost revendicat.
    Dl. Valentin Calin, am citit mesajul si asa cum mi-ati cerut dvs. marti (12.05 ) voi pune coletul la posta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare!
    Ma bucur ca mesajul meu a fost citit. Credeam ca va veni prin curier, dar daca e vorba de posta, fug chiar acum sa verific prezenta coletului si sa il despachetam in mare graba. Revin si eu cu impresia pe care a facut-o asupra copilasului meu.
    O zi buna!
    Vali

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez