luni, 20 aprilie 2015

Cum pastram amintirile

Publicat de Roxana la 4/20/2015 01:27:00 p.m.
Vine momentul cand copilasii nostri incep sa aiba pasiuni. Fie ca e vorba de sport, dans, arta, muzica, ei vin acasa mandri cu un premiu sau o diploma. Ce facem cu ele? E pacat ca acestea sa zaca ascunse prin dulapuri, mai ales cand ele refleca munca si placerea copiilor nostri.

O idee ar fi sa le inramam si sa le expunem in casa. In felul acesta, copilul se va simti apreciat si ii va spori increderea in sine.

Baietelul nostru face aikido. E un sport elegant si foarte frumos, fara violenta. Lui David ii place tare mult. Dupa aproape un an de practica, a ajuns la gradul 9 si acum are centura galbena. A dat doua examene pentru care a muncit foarte mult.

In acest sport culoarea centurii e foarte importanta, ea reflecta nivelul si meritul sportivului. In urma celor doua examene, David a primit centura galbena, trecand de la nivelul incepator la cel de intermediar - avansat.

Cand am inramat diploma, ma gandeam ca ar fi frumos daca as putea pastra alaturi si centura alba, drept amintire, avand in vedere ca acum a primit alta, care e galbena.
Am cautat o rama mai mare si in jurul diplomei am pus centura.
Acesta e rezultatul final:


Ideea nu-mi apartine in totalitate. Inspiratia mi-a venit de aici.



Voi cum pastrati amintirile copilasilor vostri?

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez