miercuri, 3 decembrie 2014

Christmas Book and Jigsaw - Usborne

Publicat de Roxana la 12/03/2014 10:20:00 a.m.
In postarea cu cartile de iarna, v-am aratat si acest set. Pentru ca mie imi plac enorm de mult cartile editurii Usborne, vreau sa va arat separat cat de frumoasa e si aceasta.


Setul cuprinde o carte si un puzzle, ambalate intr-o cutie in forma de gentuta. Calitatea tiparului este ireprosabila iar ilustratiile semnate de Stephen Cartwright sunt superbe!


Povestea face parte din seria Farmyard Tales.  La Apple Tree Farm locuieste familia Boot, impreuna cu cei doi copii, un baietel, Sam, si o fetita, Poppy.



In poveste vom vedea cum se pregatesc ei de venirea Craciunului, cum copilasii ii scriu scrisoare Mosului si ce cadouri vor primi.


Cartea este interactiva, are peste 35 de clapete sub care se ascund o multime de lucruri interesante. Textul e putin si usor. In plus, in carte gasim o ratusca galbena ce se tot ascunde la fiecare doua pagini. E un foarte bun exercitiu de atentie pentru copilasi. La fel e si cu pisicuta, copilasii sunt indemnati sa o ajute pe Poppy sa-si gaseasca pisicuta care se ascunde.


Puzzle-ul are 50 de piese, de dimensiune mare (44cm x 44cm ), piesele sunt din carton gros, imprimate pe o parte, ce formeaza o imagine cu 4 fotografii.


Cartea e potrivita atat copiilor micuti cat si celor mai marisori, care pot citi singuri.
Daca doriti sa o cumparati, Adina va poate ajuta cu comanda.

Multumim, Adina! In colectia noastra de carti de iarna, este una dintre cele mai frumoase carti!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez