duminică, 2 septembrie 2012

Circul Orlando

Publicat de Roxana la 9/02/2012 11:19:00 a.m.
Aseara am fost cu copilasii si bunicii paterni la circ.  Sincer, nu ma dau in vant dupa circ, la ultimul nu mi-a placut deloc (cred ca era Gartner) muzica era data la maxim, sunetul cat se poate de prost, spectacolul a fost simplu, la nivel de amator, prezentatorul m-a iritat foarte tare, singurul lucru care m-a facut sa nu plec au fost animalele, aveau dresura cu elefanti, camile, dromaderi, serpi, crocodili, foca, ponei si David a fost curios sa le vada.
Deci, am pornit din nou la circ (de data aceasta la circul Orlando) mai mult sa vada David animalele, vazusem ca au deomaderi, lame, zebre, cai.

Biletul de intrare a fost 25 lei pentru copii si 30lei pentru adulti la tribuna, la loja: 35lei copiii si 35lei adultii.  Spectacolul a durat 2 ore cu o pauza.

Data trecuta am avut bilete la loja si nu ne-a placut, un dromader s-a servit cu vata de zahar din manuta unei fetite de langa noi, iar elefantul a furat cu trompa popcorn de pe un scaun alaturat, acum ne-am luat la tribuna.

Spectacolul a fost peste masura asteptarilor. Mi-a placut foarte mult, Chiar a fost o surpriza.

Au fost acrobatii, dresuri cu animele ( ma asteptam sa aiba mai multe ) si globul mortii, intre numere intra un clovn, Pepino, care mie mi-a placut, a fost amuzant.

M-au impresionat acrobatiile, coregrafii frumoase si profesionalism. Oare e din cauza ca e un circ privat sau ca are cel mai tanar director?  Orlando Oprescu, 24 ani, e directorul circului.
De pe afise mi se parea cunoscut, la spectacol am aflat ca a participat si a ajuns pana in semifinale la Romanii au talent.

Spectacolul a inceput cu Iuliana, cu o acrobatie spectaculoasa.

A continuat cu Orlando invartind niste forme geometrice metalice, care reflectau foarte frumos lumina.



Spectacolul oferit de Orlando demonstreaza cat talent are si cata munca depune pentru a avea cele mai reusite numere. Orlando face circ de la 7 ani. Se vede pasiunea cu care lucreaza.  Increderea pe care o are cand executa numerele ne face sa credem ca e foarte usor, dar e doar o iluzie.




Animalele nu sunt ale circului, sunt inchiriate impreuna cu dresorii pe o perioada determinata.


Globul mortii, atractia spectacolului, e o sfera de metal de numai 3m diametru, in care trei motociclisti brazilieni sfideaza moartea, gonind cu viteza si intersectandu-si traseele.
Privindu-i ti se face inima cat un purice si nu poti scoate niciun sunet de frica sa nu le distragi atentia.
E  incredibil, puteai sa juri ca asa ceva nu e posibil! O clipa de neatentie, o mica ezitare din partea unuia si tot acest spectacol se putea transforma intr-o mare tragedie.

\




Un filmulet de pe youtube:


Un numar perfect de inchiere a spectacolului ce, cu siguranta, te face sa nu uiti prea curand aceasta experienta.

Ce mi-a placut iarasi, la plecare toti artistii circului ne-au asteptat la iesirea din cort si ne-au multumim pentru prezenta, au dat si autografe.
Daca vedeti circul Orlando la voi in oras, va recomand cu caldura sa mergeti sa vedeti spectacolul. Din cate am inteles, in fiecare an vin cu numere noi. Eu cu siguranta voi mai merge, am devenit fanul lor :)))

Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, am folosit telefonul mobil, cu camera nu am putut, deoarece este interzis sa faci poze si sa filmezi.


Multumesc Lucky :)


7 comentarii:

  1. ati fost!:D
    cu placere, ma bucur ca v-ati simtit bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. la Orlando am fost si noi prima data cand era Daria la grupa mica......am stat pana cand a vazut caii,cand a sosit pauza a vrut sa iasa si nu s-a mai intors :D , am traversat strada si am intrat in parcul alaturat ca sa calareasca poneii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copilasii nu prea inteleg acrobatiile si ce implica acestea :) Ei vor sa vada animalutele.
      Deci pasiunea Dariei e veche :)

      Ștergere
  3. Si noi am fost acum doi ani la circul ORlando. parca erau biletele mai ieftine (de fapt, imi amintesc 15 ron m-a costat pt Danut). Nu aveau numarul cu motociclete. Ne-am uitat ieri si am ramas si noi uimiti!
    mai aveau numarul cu baloane uriase?? era facut de o fata...si chiar intra prin acele baloane asa de mari erau. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana, foarte interesant ce povestesti tu!
    Totusi, cred ca L. nu ar avea rabdare sa stea la tot spectacolul. Cred ca mai asteptam un an si apoi incarcam si noi marea aventura a circului.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez