marți, 2 octombrie 2012

Urare pentru tati

Publicat de Roxana la 10/02/2012 10:42:00 a.m.
Saptamana trecuta, in mare secret si cu mare ajutor ( multumesc Tabita ), am reusit sa facem o sedinta foto superba ( multumesc Estera ), intr-un parc foarte frumos din Oradea, parcul Cetate.

Poate va intrebati de ce atat de mult secret, pai... azi e ziua lui TATI si noi i-am facut, citez "cel mai frumos cadou".

La multi ani, tati! Sa fii sanatos, mereu alaturi de noi, vesel si mandru de familia noastra! Esti cel mai bun tatic din lume!



Pentru cine e din Oradea si doreste o sedinta foto, o recomand pe Estera ( tilly_tuc@yahoo.com). Am colaborat foarte bine, face poze superbe si foarte important: are rabdare cu copiii ( stim ce greu e sa lucrezi cu ei).

5 comentarii:

  1. mi-ai dat o idee buna pt aniversarea viitoare.Cadourile astea de suflet sunt cele mai frumoase!si La multi ani si din partea noastra!!!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, cadoul arata altfel in realitate, e un colaj cu fotografii cu mine si copiii, fiecare tinand in mana cate o foaie, impreuna formand mesajul din postare.
      Nu am pus in postare decat mesajul, deoarece nu pun poze cu copiii pe blog.Daca te intereseaza iti pot arata in privat cum arata cadoul.

      Ștergere
  2. La multi ani taticului si din partea noastra! Sa aveti parte de multe zile frumoase si pline de bucurie impreuna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Tabita. Fara tine nu as fi putut realiza acest cadou :) Multumesc mult!

      Ștergere
  3. la multi ani sanatosi pentru "tati" vostru...cele mai frumoase cadouri sunt cele facute de cei dragi,din suflet...Bravo!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez