miercuri, 22 august 2012

O mana de ajutor

Publicat de Roxana la 8/22/2012 02:28:00 p.m.
Roxana, vrea sa infiinteze o minibiblioteca pentru copilasii romani din Italia. E un proiect frumos, cartile ii vor ajuta pe copiii plecati din tara sa nu-si uite limba si sa invete despre tara lor natala.

Dragii mei, haideti sa ajutam si noi la realizarea acestui proiect.
Sunt sigura ca aveti macar o carte care ar putea ajunge la acesti copii. Nu o lasati sa adune praful in biblioteca, mai bine bucurati ochisorii si inimile copiilor.

Va rog sa cititi apelul facut de Roxana.

"In toamna plec in Italia unde voi organiza o actiune mai ampla pentru copilasii romani de acolo prin care vreau sa le trezesc pasiunea cititului in limba romana.

Ajutati-ma pe mine si pe ei daruindu-le o carte care voua nu va mai trebuie. O carte care sta pe raft e moarta, lasati-o sa invie in mainile lor! Ii cunosc pe micuti de acum doi ani, ei vor sa citeasca in limba romana, stau cu dictionarul langa ei, sunt curiosi si isteti. Voi organiza pe langa Biserica Ortodoxa din Perugia ateliere de citit in romaneste.
...

Vreau sa infiintez o minibiblioteca, am nevoie de voi!

Orice carte e o lume deschisa lor, sa nu-si uite limba, e pacat sa nu-l cunoasca si pe Creanga, pe Ispirescu...


Cine vrea sa sustina aceasta minibiblioteca este primit cu bratele deschise. Trimite o carte, sau cate vrei, la adresa mea: Str. Bucegi 140A, Bl. 140 A, Sc. A, ap. 5, Bacau, iar daca ai facut-o lasa-mi aici un mesaj. Plata transportului e grija mea"

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mami, joaca-te cu mine! Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez